YDA SCHOENEN:

COMFORT, GEBRUIKSGEMAK & STIJL !

YDA zijn hoogtechnologische schoenen gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek in de biomechanica. De technische kenmerken leiden de weg naar een nieuw concept van welzijn, gezondheid en vitaliteit.

YDA’s zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen ter preventie en zorg van voetgezondheidsproblemen zoals hallux rigidus, hallux valgus, diabetische ulcera, klauw-en hamertenen, metatarsalgie, sesamoiditis en worden ook postoperatief ingezet. Daarnaast worden ze ook voor ruimere doeleinden gebruikt zoals sport, vrije tijd, toerisme en zelfs ter vervanging van een dagdagelijkse schoen of sneaker.

DE EIGENSCHAPPEN VAN YDA

HIELSTEUN
De YDA hielondersteuning heeft een comfortabele, gedempte interne structuur die de hiel beschermt tegen blessures, terwijl deze voorzichtig gestabiliseerd wordt tijdens bewegingen
YDA ROCKER ZOLEN
De YDA uitneembare binnenzolen zijn comfortabel en ademend. Ze kunnen vervangen worden door een eigen op maat gemaakt exemplaar.
SPRING SYSTEEM
De Spring Systeem technologie zorgt voor een biomechanische controle bij elke stap.

 

EASY-LACE
YDA schoenen hebben een semi-elastische snelle vertersluiting met een koordgesp. Dit zorgt voor een voortdurende aanpassing voor maximaal comfort tijdens dagelijkse activiteiten
BOVENDEEL
Het comfortabel, naadloos ontwerp omsluit de voet in een beschermend omhulsel
ZACHTE ZOOLBODEM
De ultralichte , schokabsorberende YDA zool is uitgerust met een innovatief rocker design om bewegingscontrole te verzekeren
BIOGELLY
Het ‘Biogelly’ systeem absorbeert verticale belasting op de hiel tijdens het wandelen die het terug herverdeelt over het Spring Systeem. Resultaat is een verminderde vermoeidheid en een uniek gevoel van welzijn

WAT MAAKT DE YDA’S NU ZO UNIEK?

Dr. David Armstrong licht de YDA toe:

 

“Wat technologieën als YDA kunnen doen, is mensen bevrijden. Dit is het grote idee: mensen helpen hun wereld een beetje beter te doorlopen!”

- David G. Armstrong
David G. Armstrong, DPM, MD, PhD Hoogleraar chirurgie en directeur, Southwestern Academic Limb Salvage Alliance (SALSA) Keck School of Medicine aan de Universiteit van Zuid-Californië)

David G. Armstrong (geboren op 18 februari 1969) is een Amerikaanse podologische chirurg en onderzoeker die het meest bekend is vanwege zijn werk op het gebied van amputatiepreventie, de diabetische voet en wondgenezing. Hij en zijn vaste medewerkers, Lawrence A. Lavery, Joseph L. Mills en Andrew J.M. Boulton, hebben samen veel belangrijke werken in de taxonomie, classificatie en behandeling van de diabetische voet geproduceerd. Hij heeft meer dan 460 peer-reviewed manuscripten en meer dan 80 boeken of boekhoofdstukken geproduceerd.

YDA modellen

YDAW15 SILVER Maten: 35/41

YDAW15 GREY Maten: 35/47

YDAW15 NAVY Maten: 35/47

YDAW15 BLACK Maten: 35/47

YDAW15 FUMOMaten: 40/47

YDA water resistant

YDAM16 BLACK Maten: 35/41

Word YDA afhaalpunt

Wij bieden aan patiënten de mogelijkheid om zowel de YDA als de SANKOM BH online te bestellen en te laten leveren bij onze afhaalpunten. Een lijst van onze verdelers wordt online gezet zodat de klant steeds bij u alles afhaalt en afrekent.


WAT ZIJN UW VOORDELEN ALS VERDELER ?

  • De schoenen zijn uniek in hun soort, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel voor mannen als vrouwen
  • Er gelden speciale voorwaarden voor diabetespatiënten
  • U hoeft geen stock in te kopen
  • U kan rekenen op een correcte marge
  • Geen administratieve rompslomp omdat patiënten zelf online bestellen en bij u komen afhalen
  • U genereert nieuwe klanten door onze marketingcampagnes
  • U wordt als dealer als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe Ortho-Medico producten

GALERIJ