SANKOM © CLASSIC:

De eerste bh in de geschiedenis die het natuurlijke gewicht van de borsten gebruikt om de schouders naar achteren te trekken en de rug te rechten, terwijl hij tegelijkertijd een natuurlijk push-up effect geeft. De bh is gepatenteerd en valt onder de categorie ‘medical devices klasse 1’.

Gewone beha's dragen het gewicht van de borsten op de schouders en verhogen zo de belasting van de wervelkolom. Hierdoor gaan de schouderbladen naar binnen buigen, steekt men het hoofd naar voren en gaat men de buik uitsteken.

Dit leidt tot een slechte houding met de gekende gevolgen: nek- en rugpijn. De revolutionaire SANKOM©-technologie gebruikt het gewicht van de borsten om de schouders recht te trekken.

Het gaat een verkeerde houding, rugpijn, spanning, dubbele kin en uitstulpende buik tegen en helpt bovendien om de oorspronkelijke functies van de bovenlichaam spieren te herstellen.

UNIEK KARAKTER

De Sankom Classic bh biedt dezelfde voordelen van een orthopedische bh in combinatie met de visuele look van een gewone beha. Deze combinatie zorgt voor zijn uniek karakter.

De figuurcorrigerende bh wordt aangeraden bij vrouwen:
  - met rugpijn, bv door een zware boezem of tijdens de zwangerschap
  - die door hun job lang stilzitten of rechtstaan
  - tijdens het sporten als vervanging van een sport-bh die meestal niet genoeg steun biedt
  - als postoperatief aspect

SANKOM MODELLEN


SANKOM Patent Bra
Classic | White

SANKOM Patent Bra
Classic | Black

SANKOM Patent Bra
Classic | Beige

SANKOM Patent Bra
Classic | Light Pink

TESTIMONIALS

Sandra Devits
Ik ben enorm tevreden over de ondersteuning die de Sankom Classic Bra biedt en dit zelfs zonder beugels! Hij zit heel comfortabel en heb een betere houding. Een absolute aanrader!
Marijke Goosens
Door mijn job moet ik lang dezelfde houding aannemen waardoor ik vaak last heb van rugpijn. Met de Sankom Classic bh voel ik duidelijk een verbetering.
Gina Tuypens
Door het dragen van de Sankom Classic bh ervaar ik een verbetering in mijn algemene lichaamshouding. Ik hou mijn rug rechter, mijn schouders geopend en ervaar tegelijkertijd genoeg ondersteuning van de boezem.
Shana
Gezien mijn tengere bouw en zwaardere boezem ondervind ik veel last van rugpijn. Sinds ik de Sankom Classic bh draag tijdens het sporten voel ik een opmerkelijk verschil.

FOTO'S